Заповед – определяне на щаб за изпълнение на план за защита при бедствия.

//Линк към заповед//

 

 

Обява – начална военна подготовка 2018г.

nachalno_voenno _obuchenie

Заповед на кмета на община Златица относно паша на селскостопански животни в горски територии. 

//Заповед №44.01.02.2018г.//

 

 

Предупреждение за опасно време.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка с постъпилата в НОЦ на ГДПБЗН-МВР прогноза за времето на 22.01.2018 г. за опасни явления, се очакват значителни валежи от дъжд, впоследствие сняг (20-40 л/кв.м.), придружени силен и временно бурен вятър със средна скорост 14-19 м/с и пориви около 24 м/с.

Обявен е оранжев код за опасни явления за областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, В.Търново, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Добрич, Шумен, Сливен, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково, Кърджали и жълт код за областите Ст.Загора, Пловдив, Смолян, Пазарджик, Благоевград, София област, София град, Перник, Кюстендил, Благоевград.

 

 

Планирано прекъсване на електрозахранването на територията на община Златица на 09.01.2018г.

ЧЕЗ Разпределение  предупреждава за планирано прекъсване на елсктрозахранването на 09.01.2018 г. от 12:00ч. до 15:00ч. на следните части от територията на общината:

Златица: I-870, Кв. 69, Васил Левски, Георги Бенковски, Иван Вазов, Площад Македония, Софийско Шосе, Стоян Николов, Хаджи Димитър, Христо Ботев, Хъшове;

Ръководството на дружеството поднася извинения на своите клиенти за създадените неудобства.

 

Тържествена литургия за Йордановде 2018

ТЕСТ НА СИСТЕМА ЗА РАННО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ПРИ БЕДСТВИЯ И АВАРИИ

ВАЖНО!

Във връзка със стартирането на проекта “ЛАСО” (Локална автоматизирана система за оповестяване) в “Аурубис България”, който има за цел ранно предупреждение на служителите и населението в потенциално застрашени зони, чрез крайни акустични и/или светлинни устройства на 20.12.2017г. от 10:30ч. до 11:30ч, ще се извърши техническа проверка на системата.

//График на тестовете, допълнителна информация и контакти за връзка//

 

Планирани прекъсвания на електрозахранването 19.12.2017г.

ЧЕЗ Разпределение предупреждава, че ще има планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на община Златица.

На 19. 12. 2017 г. /10:00 – 12:00 ч. / –  Златица: Братя Миладинови, Васил Друмев, Вела Пеева, Генерал Гурко, Димчо Дебелянов, Драва, Захари Стоянов, Иван Русеков, извън регулация, Максим Горки, Сава Чукалов, Събко Милков, Юрий Гагарин;

 

Свободно работно място за РЕХАБИЛИТАТОР.

Дневен център за деца и възрастни хора с  увреждания – гр. Златица, обявява свободно работно място за РЕХАБИЛИТАТОР, на 7 часов работен ден.

Подробна информация може да намерите в прикачения документ или в менюто обяви на сайта на община Златица.

 

Коледно-новогодишна програма на община Златица 2017.

Коледно-новогодишна-програма-на-община-Златица-1-2017-г

 

 

 

ТЕСТ НА СИСТЕМА ЗА РАННО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО ПРИ БЕДСТВИЯ И АВАРИИ

ВАЖНО!

Във връзка със стартирането на проекта “ЛАСО” (Локална автоматизирана система за оповестяване) в “Аурубис България”, който има за цел ранно предупреждение на служителите и населението в потенциално застрашени зони, чрез крайни акустични и/или светлинни устройства на 05.12.2017г. (вторник) и 06.12.2017г. (сряда), ще се извърши техническа проверка на системата.

//График на тестовете, допълнителна информация и контакти за връзка//

 

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ОПАСНО ВРЕМЕ И ОБИЛНИ ВАЛЕЖИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ

Министерство на околната среда и водите предупреждава за опасно време и обилни валежи в цялата страна.

За подробна информация:

Дневен хидрометеорологичен бюлетин – Петък, 1 декември 2017 г.

Състояние на водните обекти в страната

Снежна покривка и очакванo снеготопене за следващите 3 дни

Влажност на почвата

 

 

Покана за пресконференция

Пресконференция по повод приключването на проект “Възможност за достоен и пълноценен начин на живот и подпомагане на личностната и социална интеграция на хората с увреждания на територията на община Златица.”

//Подробна информация//

 

 

Планирано прекъсване на електрозахранването на 29.11.2017г.

ЧЕЗ Разпределение предопреждава за планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ,  за периода 27 ноември – 01  декември 2017 г. включително, се налагат кратковременни оперативни  превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани  дейности.

Община Златица

На 29.11.2017 г. /09:00 – 13:00 ч./ 

Александър Стамболийски,
Васил Левски,
Велко Болчев,
Георги Бенковски,
Златишко Поле,
Иван Вазов,
Йордан Йовков,
Македония,
Опълченска,
Площад Македония,
Свети Св.Кирил и Методий,
Средна Гора,
Харалампи Самарджиев;

Ръководството на дружеството поднася извинения на своите клиенти за създадените неудобства от планираните прекъсвания на електрозахранването.

 

 

Планирани прекъсвания на електрозахранването за периода 06 – 10 ноември 2017 г.

Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ,  за периода 06 – 10 ноември 2017 г. включително, се налагат кратковременни оперативни  превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани  дейности.

//Подробна Информация//

 

 

Обявяване на конкурс за назначаване на държавна служба в МВР.

Заповед №8121К-7727 от 30.10.2017г. на Министерство на вътрешните работи, за обявяване на конкурс за назначаване на държавна служба в МВР.

 

//Заповед//

 

 

Информационна среща на оиц-софия за кандидатстване по европрограми.

logo-col

На 02.11.2017 г. (четвъртък) от 11:00 ч. в читалище „Христо Смирненски-1889“ екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ-София) ще проведе информационна среща за представяне на условията за кандидатстване по отворени и предстоящи процедури и мерки по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ).

В рамките на събитието експерти от ОИЦ-София ще разяснят условията за кандидатстване на отворени в момента процедури по Оперативните програми „Развитие на човешките ресурси“, „Иновации и конкурентоспособност“ и „Околна среда“. Представени ще бъдат допустими дейности, разходи, бенефициенти, партньори, начин на кандидатстване, както и какво престои като възможност за кандидатстване до края на 2017 г. по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Поканени за участие са представители на община Златица, на бизнеса, неправителствени организации, образователни и културни институции, медии, широката общественост.

ОИЦ-София (Договор №BG05SFOP001-4.001-0020-C01, изпълняван от Столична община) е част от мрежата от 28 информационни центъра, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

 

Обява за набиране на доброволци

Община Златица набира доброволци, за участие в Доброволно фирмирувание за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации.

 

//Подробна информация// 

 

 

Oбява на вакантни длъжности от Сухопътните войски.

Обява за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина и определяне на условията и реда за провеждане на конкурс.

//Подробна Информация//

 

 

Технически преглед на земеделска, горска и строителна техника, работеща на територията на община Златица.

Община Златица съобщава на собствениците на земеделска, горска и строителна техника, че ще се проведе технически преглед на техниката, работеща на територията на община Златица.

//Подробна информация//